HELIKOPTER PILOT ERFARING

Helikoptertransport pilot pris hytte materialer – Alt henger sammen

PILOT ERFARING KAN BETY MYE FOR TOTAL KOSTNAD

Spar penger på helikoptertransport !  Best pris får du med pilot som har rett kompetanse.  Jobben gjennomføres raskere og du sparer penger. Lasteflyging og helikoptertransport med underhengende last, krever ulik kompetanse avhengig av type oppdrag. Fra enkle hiv med Glava isolasjon eller sekker med sand, til presisjonsflyging ved montering av master, traverser, elementer eller holde elementvegger og takstoler stille i luften mens de fikseres. Midtnorsk Helikopterservice AS har god kompetanse i lasteflyging på alle nivåer. Kompleksitet og kompetansenivå må henge sammen.  Alt henger sammen : Helikoptertransport pilot pris hytte materialerFor en vellykket jobb til best mulig samlet pris, er kompetansen avgjørende.  Våre piloter finner du her.


Nedenfor er det eksempler på helikopter transport og lasteflyging oppdragstyper med økende kompleksitet og krav til erfaringsnivå . Tabellen viser en del vanlige lasteflyging operasjoner, men som selvfølgelig ikke dekker alt. Kompetansen er avgjørende .

Helikoptertransport pilot pris hytte materialer - Alt henger sammen

Nivå 1

Nivå 2

Nivå 3

  • Betong med presisjionslevering
  • Hyttematerialer – presisjonsplassering
  • Inventar og ømtålige objekter
  • Montering av speil, reflektorer, antenner
  • Inn- og utflyging av elektroniske skap
  • Stolpemontering og traverser
  • Mastemontering i elementer, traverser
  • Kabel nål- trekking høyspent kabler i mast

PRIS PÅ HELIKOPTERTRANSPORT – HVA LØNNER SEG ? FASTPRIS ELLER TIMEPRIS ?

 

Du kan beregne pris på oppdraget på vår kalkulator.

Registrer deg  som bruker hvis du ikke er det fra før

Kom tilbake hit og trykk Beregn pris knappen

 

I programmet legger du inn hvor du ønsker å fly lasten fra, hvor den skal flys til , og hvor mange løft du regner med å trenge . Maks 1000kg pr løft.

PROGRAMMET REGNER SELV UT KOSTNADEN FRA BASE VERDAL OG TILBAKE

Vi finner beste pris for ditt helikopter behov

Pilotens kompetanse på helikopter transport med underhengende last er en viktig faktor å kjenne til for deg som kunde. Det er lite å spare på en lav timepris hvis erfaringsnivået er lavt. Med fastpris eliminerer du denne risikoen. Vi gjør en grundig analyse av oppdraget og benytter rett pilotkompetanse til oppdraget.

4.5/5 4 tilbakemeldinger