HELIKOPTERTRANSPORT I TRØNDELAG

Om oss

1

MIDTNORSK HELIKOPTERSERVICE TILBYR :

Midtnorsk Helikopterservice AS er et heleid familieselskap innen helikoptertransport. Vi ble etablert i 2002 og organisert som aksjeselskap i 2004.   Vår base i Verdal er sentralt plassert midt i Norge.  Virksomheten vår har en sunn og solid økonomi med gode overskudd.  Vi eier selv våre helikoptre og base. Personlig service og engasjement er vårt motto og sikrer våre kunder rett og beste pris til oppdraget.  Over 15 år har vi opparbeidet en solid og lojal base med faste kunder  innen bedrifter , kommunale og statlige etater og private.

Vi opererer i dag en flåte på tre helikoptre, hvorav to stk Eurocopter AS350, og en stk Eurocopter EC120B. Våre piloter har god erfaring i operative tjenester med disse typene helikoptre i norske forhold.  Midtnorsk Helikopterservice AS er lokalisert med hovedbase og hangar på Slottelid i Verdal. Nord-Trøndelag Basen og landingsplassen har teknisk og operativ godkjennelse fra Luftfartstilsynet. Vårt operative arbeidsområde går langt uten for disse grenser fra Jotunheimen i Sør til Bodø i Nord.

HELIKOPTERTRANSPORT MED PERSONLIG ENGASJEMENT OG SERVICE

TOR KROKSTAD Operativ leder

Vi er et sammensveiset team på 6 erfarne piloter. Erfaringen spenner komplekse lasteoppdrag, film og foto , Persontransport og flyging for Reindriftsnæringen. Ta kontakt på vår døgnbemannede salgstelefon for en prat om hvordan våre piloter kan hjelpe

ODD ARNE LYNG Daglig leder

Vi har lisenser og godkjenninger for alle typer helikoptertjenester. Luftfart er en bransje underlagt strengt tilsyn fra Luftfartsmyndighetene. Vårt Fokus er på sikkerhet, tillatelser og kunde.

JOHN-ERIK SOGN - Salgs- og markedssjef

Jeg hjelper deg med alt fra gode råd til konkurransedyktige priser. Trenger du helikopter til best mulige samlets pris ringer du meg ! Det er mange praktiske detaljer som skal koordineres når du leier helikopter
5/5 1 tilbakemelding