HELIKOPTERTRANSPORT I TRØNDELAG

Om oss

1

Midtnorsk Helikopterservice AS er et heleid familieselskap innen helikoptertransport. Vi ble etablert i 2002 og organisert som aksjeselskap i 2004.   Vår base i Verdal er sentralt plassert midt i Norge.  Virksomheten vår har en sunn og solid økonomi med gode overskudd.  Vi eier selv våre helikoptre og base. Personlig service og engasjement er vårt motto og sikrer våre kunder rett og beste pris til oppdraget.  Over 15 år har vi opparbeidet en solid og lojal base med faste kunder  innen bedrifter , kommunale og statlige etater og private.

MIDTNORSK HELIKOPTERSERVICE TILBYR :

Vi opererer i dag en flåte på fem helikoptre, hvorav to stk Eurocopter AS350, og tre stk Robinson R44. Våre piloter har god erfaring i operative tjenester med disse typene helikoptre i norske forhold.  Midtnorsk Helikopterservice AS er lokalisert med hovedbase og hangar på Slottelid i Verdal. Nord-Trøndelag Basen og landingsplassen har teknisk og operativ godkjennelse fra Luftfartstilsynet. Vårt operative arbeidsområde går langt uten for disse grenser fra Jotunheimen i Sør til Bodø i Nord.

HELIKOPTERTRANSPORT MED PERSONLIG ENGASJEMENT OG SERVICE

TOR KROKSTAD
Operativ leder

Vi er et sammensveiset team på 6 erfarne piloter og fire medarbeidere i administrasjonen. Ta kontakt på epost eller vår kontinuerlig bemannede salgs telefon for en helikopter prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

ODD ARNE LYNG
Daglig leder

Vi har lisenser og godkjenninger for alle typer helikoptertjenester. Luftfart er en bransje underlagt strengt tilsyn fra Luftfartsmyndighetene. Vårt Fokus er på sikkerhet, tillatelser og kunde.

MERETE SENDE
Administrasjon

Jeg koordinerer oppdrag hos oss. Kan vi samkjøre med flere kunder sparer du penger ! Trenger du helikopter til best mulige pris ringer du meg ! Det er mange praktiske detaljer som skal koordineres når du leier helikopter
5/5 1 tilbakemelding