BEDRIFTSARRANGEMENT

Helikopter i teambygging og events

I forbindelse med firmaarrangement som konferanser, profilering, lansering, relasjonsbygging, turer osv. er helikopter høyst aktuelt for å gjøre arrangementet til en minneverdig begivenhet. Vi kan være behjelpelig med overraskende gavedryss fra luften. Frakt av ansatte, kunder eller andre forretningsforbindelser, til og fra arrangementet. Rundflygning for deltagere ved arrangementet, samt profilering og markedsføring ved bruk av reklamebanner. Her er det bare å sette fantasien i sving.

Kontakt oss i planleggingsfasen, så vi kan bidra med løsninger tilpasset deres ønsker og mål for arrangementet.

Helikoptertaxi

Taxi med helikopter kan være en flott del av et bedrifts arrangement.  Kanskje vinneren av en konkurranse kunne ankomme i helikopter ? En opplevelse for alle deltakere. Det koster mindre enn du tror.  Vi hjelper deg gjerne med planleggingen og forslag med priser.

Les mer om helikopetertaxi

Lineinspeksjon Midtnosk helikopterservice

Bannerslep med budskap

Har du et budskap å formidle i et bedrifts arrangement ?  Da er bannerslep tingen.  Vi kan lage banner med opp til 40 bokstaver, eller vi  kan lage et spesial banner med din logo og budskap.

Les mer om bannerslep fra helikopter

Helikopter-befaring-liner-anlegg

Sightseeing eller  lokal rundflyging

Sightseeingturer  gir mulighet for en minneverdig opplevelse i forbindelse med firmaarrangement. Vi kan kan også sette sammen korte helikopterløft på 10 minutter fra plassen arrangementet er lokalisert ( forbehold om egnet plass ).

 

Les mer om Helikopterturer
R44-linjekontroll
0/5 0 tilbakemeldinger