REKLAME OG BANNERSLEP FRA HELIKOPTER

Reklamebanneret settes sammen med bokstaver og kan inneholde opptil 40 tegn, og du kan forme et valgfritt budskap. Dette er en meget effektiv markedsføringsmetode som har et stort nedslagsfelt.  Vi kan også levere reklame seil med logo og tilpasset innhold.

Best valuta for pengene

Som forbruker blir vi bombardert med flere hundre markedsføringsinntrykk hver eneste dag, og som annonsør er det viktig å benytte det markedsføringsorganet som tiltrekker seg mye oppmerksomhet, og som selvsagt passer inn i et allerede presset markedsføringsbudsjett.

Stort bruksområde

Slike tjenester med helikopter egner seg godt til markedsføring av messer, markeds- og handesdager, festivaler, by- og bygdedager, hjemmesider, kampanjer, produktnyheter og annen profilering. Reklame og bannerslep har også vært i bruk i forbindelse med private arrangementer. Her kan f. eks. nevnes frieri ved bruk av bannerslep med helikopter. Noe som garantert vekker oppsikt.

Reklame banner helikopter Midtnorsk helikopterservice

Mange muligheter med budskap fra helikopter banner slep

Bruksområdene er mange.   Enten det er direkte produkt reklame eller indirekte synliggjøring. Eksempel på indirekte prinsipp kan være et bokstavslep med kun din webadresse.  Har du teller på sidene dine kan du se effekten på statistikken i tidsrommet reklame slepet fant sted.

Ta kontakt med oss for en prat om reklameslep fra helikopter

0/5 0 tilbakemeldinger