Helikoptertransport
Frakt av hytter og materialer

HELIKOPTER TIL TRANSPORT AV HYTTE MATERIALER

  • SPAR PENGER !  KLIKK HER FOR TILBUD  OM SAMKJØRING MED ANDRE OPPDRAG

Helikopter til Hyttemateriell

Det er stadig økende etterspørsel etter frakt av hyttemateriell med helikopter både fra bedrifter og privatpersoner. Helikopteret transporterer alle typer materialer og lasten kan plasseres med presisjon der kunden måtte ønske. Ved god planlegging kan behovet for å flytte materialene i ettertid reduseres til et minimum. Torv kan settes ned på hyttetaket, seksjoner og takbjelker kan monteres på riktig sted.

Det er også økt fokus fra kommunene på problemet med kjøreskader i terrenget, og mange av disse foretrekker bruk av helikopter. Derfor vil også frakt av hyttemateriell med helikopter ofte være den mest effektive, miljøvennlige, og billigste løsningen.

Betongtransport

Transport av betong med helikopter er en meget gunstig løsning for å ivareta effektiviteten, og sikre at betongen raskt er på plass i forskalingen innen kort tid etter at betongen er blandet. Helikopteret er svært godt egnet til å besørge den kapasitet og presisjon som er påkrevd for sikker og effektiv levering, selv på de mest utilgjengelige steder.

Midtnorsk Helikopterservice AS har aluminiumstobber fra 3-500 liter til transport av betong. Vi beregner ca tre hiv på kubikkmeter betong. Ved bruk av slike tobber kan betongen tømmes direkte i forskalingen. Ved større jobber kan vi etter behov benytte to tobber, for å øke effektiviteten ytterligere.

Master/antenner

Mastemontering er en av de mest krevende operasjonene som gjennomføres med helikopter. Det stilles høye krav til både pilot og helikopter for at slike oppdrag skal kunne gjennomføres på en sikker og effektiv måte. Presisjonsnivået er høyt og det er derfor viktig med et godt samspill mellom pilot og monteringspersonell. Med seksjoner opp mot 1000 kilo, og montører i masten, stiller dette høye krav til piloten. Det kreves lang erfaring av pilot for å kunne fly med underhengende last. I tillegg må pilotene som utfører denne type operasjoner ha gjennomgått treningsprogrammer, for å sikre at de har de ferdigheten og den kvaliteten som kreves for å utføre slike oppdrag.

HELIKOPTERTRANSPORT : RASKT – MILJØVENNLIG – EFFEKTIVT – RIMELIG

Med helikopteret går frakt av personell, utstyr og materiell smertefritt. Ved hjelp av helikopteret blir alt utstyr og materiell som trengs for å gjennomføre jobben nøye plassert etter ønske og behov. Dette sparer arbeidspersonell mye arbeid, samt at skader på natur begrenses. Støybelastning vil det være , men med transport av 20 tonn på en time er dette av svært kort varighet.

Kalkulator for pris på lasteflyging

Prøv vår online kalkulator for lasteflyging.  Det er uforpliktende og gratis.   Prøv ulike alternativ for plassering av hentested. Generelt blir det rimeligere jo kortere avstanden er mellom hentested og leveringssted. Marker først hvor du ønsker at lasten skal løftes opp.  Deretter hvor lasten skal leveres . Zoom deg gjerne ned i kartet og plasser nøyaktig.  Fyll inn antal løft a’ 1000kg.    Du kan gå tilbake å endre når som helst.  Fyll inn ca vekt på det tyngste enkelt løftet og en kort beskrivelse av type last du skal frakte.   Til slutt trykker du “Beregn pris” og du får en ca pris.  Den kan bestilles direkte fra pris beregningen , men ta gjerne kontakt for en prat først.   Bruker støtte får du på tel. +47 9024 7282

Helikoptertransport
Lasteflyging av hyttematerialer
Brukervurdering
3 based on 1 votes
Tjenester:
Lasteflyging av hyttematerialer
Firma:
Midtnorsk Helikopterswervice AS,
Slåtteliedvegen 47,Verdal,7656,
Telephone No.+47 9740 3500
Område:
Midtnorge
Innhold
Få priser på lasteflyging med helikopter. Vi flyr betong, tømmer, materialer, dyr mm.