Lasteflyging med helikopter

 • KALKING

HELIKOPTER TRANSPORT – LASTEFLYGING
EFFEKTIVE TRANSPORT MED LAST HENGENDE UNDER HELIKOPTERET.    OPP TIL 20 TONN PÅ EN TIME .

 • HYTTEMATERIALER
 • LØSMASSER
 • BETONG 
 • KRAFTSELSKAPER
 • TELEKOM 
 • BRANN

Lasteflyging med helikopter av materialer, maskiner, master, storsekker, stolper , betong, ferdigplen, jord, sand, singel, grus, pukk, isolasjon, rør, containere , innredning mm –  Vi løfter det meste.  Med erfarne piloter og fra 15 til 60 m line leverer vi nøyaktig der du ønsker.  Helikoptre av typen AS350B3 med opp til  1350kg løftekapasitet. Vårt trenede bakkemannskap sikrer at hvert løft er forsvarlig stroppet.  Sikkerhet på bakken, forsvarlig rute underveis,  og  god kunde orientering , før flyging gir godt resultat.

BETONG

Vi hjelper deg med å støpe grunnmur eller betongdekke til hytte, støping av fundament eller forskaling til brygger og moloer .  Uten veiforbindelse er helikopter  raskeste og ofte den billigste transport alternativet.  Med helikopter flyr vi ferdigbetong i betongbøtter for helikopter til steder uten vei.  Frakt av betong er effektivt med helikopter !  Kapasiteten er 3 helikopter runder  pr. m³ betong,  Det kan fraktes opp til  6 m³  på en time om avstanden  er kort og forholdene ellers er optimale.

Flyging av betong med helikopter er en egen disiplin i seg selv.   Betong har egenvekt på c 2,4 tonn pr. ‌Du kan regne 3 løft pr. kubikkmeter betong pr. løft.  Men for å gi deg en pris må vi vite mer om hva du skal støpe.   Presisjons støp i forskalinger tar lengre tid enn store gulvflater.  Støping av demninger og fundament til høyspent master  er helikopter også svært mye brukt.   Betong tobben holdes stille i luften mens den tømmes nøyaktig der den skal av bakkemannskapet – vi beregner pris for deg samme dag.

Lasteflyging betongtransport helikopter støp brygge pris

HYTTE MATERIALER

Lasteflyging hytte materialer

I Norge bygges hytter i stor grad på steder uten veiforbindelse.  Enten det er på fjellet eller på  steder og øyer langs kysten, er transport av hytte materialer med helikopter den mest effektive måten å få utført jobben.

Men det er ikke bare materialer vi kan hjelpe deg med.    En komplett hytte består av mange elementer. Vi har både storsekker og ulike lastenett som er egnet til å løfte det meste  med.  Under kan du sjekke eksempler på hva hva vi kan fly til din hytte.

 • Lasteflyging av materialer , takstoler, kledning
 • Lasteflyging av grus, pukk, jord, sand, singel etc. i storsekker på 1 m³.
 • lasteflyging av vinduer – på pall eller i egen transportramme
 • Lasteflyging av isolasjon i store spesial nett
 • Lasteflyging av betong til støping av grunnmur eller gulv
 • Møbler og innredning som senger ,bord, stoler , madrasser, gardiner, kjøkken maskiner og alt annet du trenger
 • Verktøy til bygging, maling

Vi benytter bransjens mest kostnadseffektive helikopter flåte for lasteflyging av hytte.   Løfte evnen varierer med helikoptertype .  Det minte løfter 350kg og det kraftigste løfter opp til 1400kg.   Dette er tekniske kapasiteter, men værforhold påvirker løftekapasiteten på helikopter frakt av hytte og materialer.
Lufttrykk,  luftfuktighet,temperatur og høyde over havet  påvirker løftekapasiteten  under lasteflyging av hytte materialer. Vi tilbyr deg rett helikopter til rett pris og oppdragstype.   Er det lette objekter til hytta som skal fraktes med helikopter,  er det rimeligere med et helikopter tilpasset til  lavere ytelseskrav.   Ingen lasteflyging oppdrag av hytte er like.   Derfor bør du ta kontakt med oss for å finne den rimeligste løsningen for nettopp ditt behov for lasteflyging av hytte.   Vi har med alt nødvendig utstyr som sertifiserte og godkjente stropper, lastenett for isolasjon som Glava eller Rockwool eller kraftigere nett på større enkeltobjekter som innredning kjøkken , møbler mm.  Storsekker med dobbelt bunn for helikoptertransport har vi også med.  Under flyging har vi alltid radio kommunikasjon med pilot, bl.a.  for å ikke bruke unødig tid for kundens regning.

4.7/5 3 tilbakemeldinger